Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Flexweb
Slottet 15
3480 Fredensborg
CVR nr.: 43256033
Email: kontakt@flexweb.dk

Priser
Hos Flexweb er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

 

Betaling
Flexweb modtager betaling igennem en faktura der først udstedes når kunden er tilfreds og har godkendt det endelige produkt.

 

Levering
Vi går selvfølgelig altid efter at levere hjemmesiden/webshoppen hurtigst muligt. Vi kan dog ikke give en fast leveringstid, da hvert projekt er anderledes og afhænger af antal produkter, antal sider og om der skal laves justeringer. Dog foregår processen i tæt samarbejde med kunden og vi vil derfor opdatere løbende samt beregne en forventet leveringstid efter vi har diskuteret projektet.

 

Fortrydelsesret og refundering
Man kan ikke få refunderet sit køb, da der først betales for produktet når kunden er 100% tilfreds med resultatet. Derfor kan købet ikke fortrydes efter det er blevet godkendt af kunden.

 

Juridisk arbejde
Vi indsætter sider med "Handelsbetingelser", "Cookie- og privatlivspolitik" og "Persondatapolitik". Disse sider er blot generelle skabeloner og rettes selv af kunden, så de passer til den enkelte virksomhed. Flexweb påtager sig derfor intet ansvar for det juridiske arbejde.