Vil du have bedre resultater som iværksætter?

Som iværksætter og ansat i en start-up kender du uden tvivl til lange dage og aftener på kontoret for at komme godt i gang med virksomheden. Men der er vigtige elementer at huske på, så din arbejdsindsats giver endnu bedre resultater. Dem kan du få at vide her.

Udnyt tiden bedst muligt

Hvis du er iværksætter eller på nogen anden måde er tilknyttet til en start-up, så ved du helt sikkert, at det kræver nogle ofre for at få virksomheden til at vokse hurtigst muligt og på den bedste måde.

Det er almindeligt velkendt, at der bliver brugt virkelig mange timer på kontoret uden det store økonomiske afkast i form af løn. En typisk arbejdsdag kunne være at møde ind ved 8-tiden og så ikke være hjemme igen før kl. 22 eller senere.

Disse lange arbejdsdage giver følelsen af, at man virkelig gør noget godt for virksomheden, og at man knokler derudaf, så det nok skal betale sig i den anden ende ved, at virksomheden får succes, og at man så kan høste frugterne af de mange timer.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot bliver på kontoret for at gøre en god figur, men at du bruger de timer, du arbejder på den bedste og mest effektive måde. Det kan altså være bedre givet ud at blive 2-3 timer mindre på kontoret, hvis du bare giver den mere gas i de timer, du er der.

Lever du sundt?

For at kunne yde det bedste på arbejdspladsen, er det vigtigt, at man har et godt udgangspunkt. Det vil sige, at du skal have en sund og velfungerende krop, så du kan koncentrere dig og tænke klart.

Sundheden er virkelig undervurderet, når man tænker på, hvordan man yder på arbejdspladsen. Hvis man spiser usundt og er stillesiddende i alle døgnets 24 timer, smitter det af på ens arbejdsindsats og motivation.

Derfor er det vigtigt at kigge sig selv i spejlet og virkelig reflektere over, om du lever et sundt liv, du kan være dig selv bekendt med. Hvis du har svært ved det, er det virkelig værd at lave nogle ændringer i din hverdag.

Kosten betyder mere, end du tror

Ens start-up og virksomhed er meget afhængig af de enkeltes arbejdsindsatser fra de første ansatte, og derfor er det vigtigt at have en sund krop, så man kan yde den bedste indsats.

Det kan være godt givet ud at hive 2 timer ud af arbejdsdagen, hvor hele kontoret tager ned for at træne effektivt. På den måde er man virkelig frisk og motiveret til at tage hul på den sidste del af arbejdsdagen.

Ved at dyrke motion og spise sundt vil din hjerne være bedre i stand til at træffe skarpe beslutninger og tænke gode tanker. Det kan dog være svært at vide, hvor man skal starte henne med den sunde kost. Du kan med fordel få lavet en sund kostplan med henblik på vægttab her og starte allerede i dag.


Skriv et svar