De bedste streamingtjenester i 2019

Der findes et hav af streamingtjenester i dag. Alle tjenesterne har deres fordele og ulemper. Læs med her hvis du er i gang med at tegne abonnement til en af tjenesterne og er i tvivl om hvilken.  

Er du også en af dem, der glæder sig til at komme hjem fra arbejde for at lægge dig, lang som du er, på sofaen, for så at tænde for din yndlings streamingtjeneste og bingewatche din serie hele aften.

Vi har samlet de bedste streamingtjenester der er til rådighed i DK.

Det eneste du skal huske nu, er blot at få anskaffet dig din yndlingslyd så du kan høre lyden fra din serie på en ordentlig højttaler. Du kan læse mere om højttalere her!

Netflix

Den amerikanske streaminggigant har vokset sig så store at 37% af alle danskere over 12 er indehaver af en Netflix adgang. Dette er cirka 1.8 millioner. Netflix var first-mover, og blev belønnet for det.  

Netflix har især mange gode film. De er ikke ligeså gode til serier som konkurrenten hos HBO. Men de nærmer sig.

Prisen er på 79kr om måneden.

Viaplay

Viaplay er undervurderet af mange. Nok fordi de er mest kendt for at være tv3s streamingtjeneste, og derfor kun har tv3 programmer. Men dette passer overhovedet ikke. Viaplay har virkelig gjort sig umage med at få tilegnet sig en masse gode film og serier. Og de er især gode til danske serier.

Viaplay koster 99kr om måneden.

HBO

HBO er især kendt for deres serier. Game of Thrones. Billions. Westworld. Er blot få af mange serier som er gået rent hjem hos den danske forbruger. HBO tilegner sig mere til den mere specifikke serie elsker, da de ikke udbyder særlig mange film.

HBO står til 99kr om måneden.

TV2 Play

Tv2 Play er en dansk streamingtjeneste udbudt af Tv2. Der er utroligt meget at se på Tv2 Play. Dog er det primært deres egne programmer de sender. Tv2 Play egner sig til forbrugeren der er vild med Tv2’s programmer som, Kurs mod fjerne kyster og mange andre.

Der findes flere udgaver af Tv2 play. Den billigste kan fås fra 39kr om måneden.

DR TV

DR TV er en super fed app, der er ekstremt god for den danske forbruger. Appen er betalt via din licens, og derfor frit tilgængelig for alle. Appen tilbyder alle DR’s programmer, nye som gamle, store som små. Du får altså adgang til hele DR’s arsenal.

Appen er som sagt gratis.

Tak fordi du ville læse med. Jeg håber at jeg hjalp dig med at finde den streamingtjeneste du vil bruge!


Skriv et svar