Hvornår er det en god idé at outsource dine IT-løsninger?

Sidder du med en tvivl om det kan svare sig for dig at outsource dine IT-løsninger? Så guider vi dig nemt videre, så du kan tage en velovervejet beslutning, inden du vælger IT-outsourcing.

Først skal du definere dit behov. Skal du ansætte en IT-ansvarlig til at varetage dine IT-udfordringer? Er der nok IT-udfordringer i dit firma, til at det kan svare sig for dig at ansætte en decideret IT-ansvarlig? Koster det mere eller mindre at ansætte en IT-ansvarlig eller benytte en IT-virksomhed? Få svar på dette og mere til i denne artikel.

IT-ansvarlig eller IT-virksomhed?

Er din virksomhed 1-20 ansatte? Så er det ikke sikkert at du har et reelt behov for at ansætte en IT-ansvarlig i virksomheden, oftest er der ikke nok opgaver til en mand. Det kan desuden være svært for en mand at vide alt hvad der rør sig i IT-branchen og være up to date på de nye tiltag, retningslinjer, computere og andet IT-relevant udstyr. Se det på den her måde, enten ansætter du en mand til x antal kroner i måneden, som kan løse din virksomheds IT-udfordringer, men som muligvis ikke kan vide alt om alting, ellers ansætter du en IT-virksomhed som bliver til din IT-partner, og får et helt team af toptunede IT-ansvarlige til at hjælpe dig når behovet opstår, ved at vælge den rette IT-partner er du sikret den nyeste viden og sikkerhed omkring dine filer.

Det behøver ikke at være en stor udgift at vælge IT-outsourcing fremfor at have en IT-ansvarlig ansat, hvis du holder en lønning på 37 timer til en IT-ansvarlig op imod en outsourcing løsning hvor du får et helt team af IT-ansvarlige til at varetage din IT-løsning, så kan det oftest godt svare sig at vælge at outsource, så du kan fokusere på din kerne forretning og lade IT-eksperterne varetage dit IT-behov.

Er der et match?

Inden du vælger din IT-partner, skal du sikre dig, at det er det rette match til din virksomhed, at din IT-partner har din virksomhed for øjet, og altid vil tænke på dine behov fremfor eget behov. Det kan sagtens være en mindre IT-virksomhed du vælger, det behøves ikke at være den største spiller i marken, for der bliver du med stor sandsynlighed til en lille fisk i dammen, og måske glemt, fordi der er større fisk der kommer i første række.

Læs mere om fordele ved at outsource dine IT-løsninger her


Skriv et svar