Her er guiden til et billigere byggeri af kontorer

I denne guide bliver du hjulpet afsted med, hvad der er vigtigt, når du skal i gang med et byggeri, og specielt hvis det er et byggeri af kontorer. Her får du nemlig information omkring hvordan du ikke får udsat dit byggeri, og hvordan du får et byggeri mere lavere lønudgifter og stadig et stykke kvalitetsarbejde. Dertil får du en guide til, hvad der er alt afgørende, når du skal bygge kontorer, alt fra hvilke møbler der skal være der, og hvordan medarbejderne skal sidde, så de ikke får skader i kroppen.

Byggeri

Har brug for at få bygget nye kontorer eller en anden form for byggeri, kan det være en idé at sparer på udgifterne, da sådanne byggerier ikke altid bliver færdig til tiden. Det er faktisk sjældent, at de bliver færdige til tiden og så kommer til at koste mere, end det som var planlagt til at starte med. Derfor kan det være en ide at bruge polske og andre østeuropæiske håndværkere, som kan være med til at løfte opgaven.

 De østeuropæiske håndværkere har i forhold til de danske håndværkere markant lavere sygefravær, som kan være med til at få byggeriet klar til tiden. Dertil er de yderst kompetente, de har en god evne til at levere et godt stykke arbejde, derfor har de fået et godt ry. Dertil er prisen på østeuropæisk arbejdskraft billigere. Da man ved at ansætte polske eller andre østeuropæiske håndværkere har færre udgifter. Udgifterne i forhold til lønudgifter falder med en 20-30 % i forhold til danske lønudgifter. Derfor kan dette godt betale sig i forhold til at ansætte danske håndværkere. Dog vil der selvfølgelig være en sprogbarriere i forhold til de østeuropæiske håndværkere, dog kan en del af dem engelsk, og ellers vil de være godt at investere i en tolk, som kan træde til, hvis der er noget, der skal afklares med de østeuropæiske håndværkere. Disse håndværkere vil kunne blive sat ind i byggeprocessen inden for de første 14 dage. Derfor kan man med fordel udskifte arbejdsstyrken på det nuværende byggeri. De østeuropæiske håndværkere kan ansættes via et rekrutteringsbureau. Her kan man ansætte billige håndværkere.

Kontorer

Når du skal have et byggeri, så er det vigtigt, at du søger om tilladelse inden byggeriet starter. Det gør man digitalt via borger.dk eller via kommunens hjemmeside. Hvis byggeriet er til kontorer, så er det vigtigt, at der er et godt indeklima. Dertil er det vigtigt at finde de rigtige stole til kontorerne, det skal helst være stole, som har en hæve/sænke funktion. Det skal der til, så man som medarbejder på et kontor, kan indstille stolen til bordet, så man får en god holdning, når man skal arbejde. En god holdning er altafgørende, for om man arbejder godt på kontorerne. Man kan nemlig hurtigt komme til at sidde dårligt, og få ondt i nakken, hvis man stækker den for meget. Dertil kan man også få ondt i hænderne, hvis man ikke har en god holdning, og musen og tastaturet er så langt fra dig så muligt. Dertil skal du have armene i en 90 graders vinkel, for at få en god holdning og benene skal være i en 110-120 graders vinkel sådan sidder man bedst.   

Tak for at du læste med. Jeg håber du fik inspiration til, af hvem byggeriet skal opføres, og hvordan kontoret skal indrettes.  


Skriv et svar