Er din arbejdsplads formet på den bedste måde?

For at man synes, det er rart at tage på arbejde, gælder det om at have en inspirerende og fed arbejdsplads, hvor der er plads til at tænke ud af boksen og være kreativ. Den ansvarlige i virksomheden har altså et ansvar for at sørge for, at der er de nødvendige møbler, remedier og materialer, så medarbejderne kan udføre det bedste arbejde. Få inspiration til at gøre din arbejdsplads mere spændende og stimulerende lige her.

God hygiejne er vigtig af forskellige grunde

Det er vigtigt at have hygiejnen i fokus på arbejdspladsen, både når det kommer til rengøringen, men også når det kommer til den personlige hygiejne hos medarbejderne og i jeres personalekøkken.

God hygiejne er med til at holde mængden af sygdom på arbejdspladsen nede og sikre, at alle ikke er væk fra arbejde på samme tid grundet en epidemi. Det er også vigtigt, at der er rent både i køkken, på toiletterne og ved kontorerne, både for synets skyld, for medarbejdernes skyld og for de besøgende, som af og til kan komme ind på arbejdspladsen enten som kunder eller partnere.

Det kan måske virke overdrevet, men det kan være en god ide at have en plakat hængende, hvor god toilethygiejne vises, og dertil skal der også være tilknyttet et fornuftigt rengøringsteam.

Gør plads til kreativiteten

Det er vigtigt, at ens arbejdsplads er inspirerende og giver folk plads til at lege og finde på forskellige tanker. For nogle virksomheder er det vigtigere end andre, at man kommer på nye ideer og kreative tanker, men lige meget er det godt at have et miljø, hvor folk kan tænke anderledes tanker.

En måde man kan styrke det kreative element på, er gennem indretningen. Det kan være ved at etablere kontorstationer, man kan rykke rundt på, så man ikke sidder det samme sted dag efter dag.

Det kan også være at pynte væggene med flotte malerier eller tavler med post-its, statements og dagens tanker. Mulighederne er mange, men det kunne være en ide at sætte jer sammen som virksomhed og dele jeres tanker, så I alle får givet jeres mening til kende, og hele arbejdspladsen kan opfordre til mere kreativitet.

Er de ydre omstændigheder i orden?

Mange virksomheder er placeret i høje bygninger med mange forskellige erhvervslejemål og domiciler. Man lejer sig tit ind i bygningen hos ejendomsadministratoren, som så står for alt det praktiske.

Nogle mindre virksomheder har måske selv købt ejendomme eller bygninger at have til huse i og skal derfor selv stå for vedligeholdelsen af det ydre såvel som det indre på arbejdspladsen.

Når kunder og ansatte kommer til virksomheden, er førstehåndsindtrykket meget vigtigt, da det kan lægge grobunden for dagens humør. Derfor er det vigtigt, at alt er i god stand. Et ståltag ser flot ud indbydende ud, og du kan finde alt til tag og facade her.


Skriv et svar