Den store udvikling i GTA-spillene igennem årene

Computer, PlayStation, Nintendo, Gameboy osv. Spillekonsoller har altid været yderst populært, og popularitet stiger hele tiden. Rigtig mange, både piger og drenge, mænd og kvinder spiller spil. Efterhånden bliver det at spille også mere og mere anerkendt som en professionel karriere.

Danmark følger vores E-sport landshold til turneringer rundt omkring i hele verden, og drømmen om at blive professionel computer spiller, er nu en ligeså stor drøm på børneværelset, som drømmen om at blive professionel fodboldspiller eller lignende. Et meget populært computerspil er det spil der hedder GTA. Spillet har været fremme i en del år, og i mange forskellige versioner.

Hvad er GTA?

GTA er en spilserie der både er lavet til computer, PlayStation og Nintendo. Der er endda et af de første GTA spil der er lavet til Game Boy. Der er hele 15 forskellige GTA-spil og spiludvidelser, så man må sige at det er et spil der har været med i mange år.

Spilserien er produceret af DMA Design, som også kaldes Rockstar North. Den allerførste udgivelse af et GTA-spil kom den 17 oktober 1997, og hed Grand Theft Auto, hvilket henviser til at spillet primært handler om biltyverier.

Spilserien generelt, går ud på at man skal styre en figur eller flere figurer, igennem mange missioner, rundt omkring i forskellige byer om områder, bland andet San Andreas, London og China Town. Missionen og opgaven er at udfører forskellige kriminelle handlinger, dette kunne være likvideringer, røverier, biltyveri og så videre. Netop af denne grund, mener mange ikke at børn bør spille GTA, da der ofte er meget voldelige hændelser.

Ikke desto mindre er GTA et utrolig populært spil, rundt omkring i hele verden, og netop derfor udvikles der ofte nye versioner og nye spil indenfor GTA-serien.

Tilladt fra 18 år

GTA-spillene har en aldersgrænse på 18 år, og dette er ikke uden grund. Alle spillene er meget voldelige og meget grafiske. I takt med at spiludviklingen og grafikken udvikles, bliver spillene også mere og mere livagtige, og der udspiller sig helt klart scener, som ikke er egnede for børn.

Hvis du er over 18, og ikke har et problem med at se og udføre meget voldelige gerninger på skærmen, er GTA et spil der efterhånden er super godt lavet, og som tilbyder masser af spænding og action. Historierne er gennemførte, og karaktererne spændende og komplekse.

GTA 5

Det nyeste i spilserien er GTA 5, og kan både spilles offline og online. Historiens hovedpersoner er en ung svindler, en samvittighedsløs psykopat og en gammel pensioneret bankrøver. Sammen med disse 3 karakterer skal man udføre nogle farlige kup i en by uden nåde. Ingen ved hvem man kan stole på, og med den amerikanske regering på nakken er det en kamp med tiden.

GTA 5 foregår i byerne Los Santos og Blaine Country, og netop disse byer er utrolig detaljerede og smukt udført. En ny funktion er at man både kan vælge at se scenerne i fast og slowmotion, samt vælge adskillige kameravinkler, filtrer og baggrundsmusik. Hvis du gerne vil dele dit spil med omverdenen kan du let optage hvad der sker på skærmen, og uploade det på forskellige streamings sider.


Skriv et svar